Donate


Google Plus

Twitter

Viber

Viber

Whatsapp

Whatsapp

Facebook

Sleduj moje novinky na Facebooku

Instagram

Youtube

Words for English speaking visitors !

Words for English speaking visitors !

piatok 14. apríla 2017

PlnáPeňaženka.sk - zarábaj nakupovaním na internete hneď po registrácií máte istý bonus 2,50€

Registrácia klikom na banner - Odporúč a získaj 



Hneď po registrácií dostaneš bonus 2€ hlavne vyplň pravdivé údaje aby správne chodili peniažky.... Ďalej si samozrejme môžeš nainštalovať lištu ktorá ťa upozorní keď sa budeš nachádzať v obchode kde môžeš nákupom ušetriť ... ( upozornenie sa objaví v pravom dolnom rohu.. Zo špecialnou lištou ti nezmeškáš žiadnu zľavu a taktiež za inštaláciu tejto špeciálnej lišty do Tvojho prehliadača získaš ďalší bonus 0,50€ 





Prečo je plná peňaženka výhodná?

Po registrácií si hlavne nezabudni nainštalovať lištu do prehliadača aby ťa upozornila keď sa budeš nachádzať v obchode kde si môžeš uplatniť zľavu. Ďalej pošlite Váš unikatný odkaz aj svojim známym aj neznámym a vytvorte si komunitu ľudí okolo seba ktorá bude zároveň nakupovať ale svojim nákupom dokážete zároveň zarobiť aj ušetriť. A to všetko s plnapenazenka.sk 





2. Peniaze späť za nákupy Vašich priateľov a známych

Zdieľajte svoj odporúčací odkaz na obchody z PlnáPeňaženka.sk, cez ktorý môže ktokoľvek rýchlo a pohodlne nakúpiť a nemusí sa pri tom ani registrovať. Pokiaľ Váš známy dokončí svoj nákup po kliknutí na Váš odkaz, pripíšeme peniaze okamžite na Váš účet a záleží už len na Vás, ako s nimi naložíte.
Na detailnej stránke každého obchodu (napríklad AliExpress) nájdete svoj osobný odporúčací odkaz, ktorý môžete zdieľať kamarátom, známym alebo napríklad aj ostatným členom rodiny. Odkaz môžete rozosielať cez e-mail a chat, vložiť na svoj blog, sociálne siete, diskusné weby a fóra. Za každý nákup cez tento odkaz, Vám pripíšeme peniaze späť na Váš účet. Odmeny nie sú nijako obmedzené.




Ako PlnáPeňaženka.sk funguje?

Jak to funguje

Zaregistrujete sa na PlnáPeňaženka.sk

Prostredníctvom registrácie, sme schopní priraďovať odmeny k nákupom registrovaných používateľov a pripisovať ich na používateľské účty.
Jak to funguje

Vyberiete si obchod

Na PlnáPeňaženka.sk vyhľadáte Váš obľúbený obchod alebo obchod, v ktorom sa chystáte nakupovať.
Jak to funguje

Objednáte si tovar

Prejdete do vybraného obchodu cez tlačítko Prejsť do obchodu a nakúpite tak, ako ste zvyknutí. Tým sa návšteva zaeviduje a my môžeme priradiť odmenu k Vášmu používateľskému účtu. Nákup prosím neodkladajte na neskôr, mohlo by dôjsť k strate spojenia medzi portálom PlnáPeňaženka.sk a obchodom, tým pádom peniaze nemusia byť správne pripísané na Váš účet.
Jak to funguje

Pripíšeme Vám odmenu

Po dokončenom nákupe, Vám do 2 pracovných dní prípišeme odmenu na Váš používateľský účet. Odmena bude evidovaná, ako registrovaná. Registrovaná odmena následne čaká na schválenie predajcom, ktoré od predajcu získame v priebehu 2 až 60 dní. Odmeny potvrdené predajcom, môžu byť následne hneď zaradené do Vašej budúcej výplaty.
Jak to funguje

Výplata odmeny

Výplatné minimum máme nastavené na 0,10 €. Vaše peniaze si teda môžete vybrať prakticky kedykoľvek. Pokiaľ však s výberom výplaty počkáte na dosiahnutie sumy minimálne 4 €, z odmien za Vaše nákupy Vám do Vašej výplaty automaticky pripíšeme všetky získané bonusové peniaze - odmenu 2 € za registráciu, odmenu 0,50 € za stiahnutie lišty do prehliadača a až 200 € za odporúčania Vašich známych. Výplata je rýchla, peniaze budete mať na svojom bankovom účte najneskôr do 3 pracovných dní.











Československá skupina na Facebooku ktorú som vytvoril pre Vás. Ak máte akékoľvek otázky neváhajte ma kontaktovať ďakujem... 


Po kliknutí na fotku ma môžete kontaktovať na Facebooku !
Alebo 
michal.miskovic@gmail.com

Ďakujem za záujem a prečítanie blogu!




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.